Ozonoterapia sau terapia care opreste efectele îmbătrânirii

Ozonoterapia sau terapia care opreste efectele îmbătrânirii

poza-main1-1200x800.jpg

Ne este cunoscut faptul că ozonul este prezent ca o componentă naturală a mediului înconjurător, însă puțini știu că ozonul este un puternic oxidant, și un potențator imbatant ce stimulează mecanismul de funcționare al întregului organism. Ozonoterapia este o metodă alternativă ce tratează o paletă largă de afecțiuni.

Conform unui studiu efectuat de Eurostat, speranța de viață a românilor se situează în jurul vârstei de 74 de ani, țara noastră clasându-se pe ultimele locuri în Europa. Cei mai mulți octogenari sunt rezidenți ai Italiei, Spaniei și Greciei, iar în Franța și Luxembourg, buletinele vârstnicilor indică cifre de 90 de ani. Dincolo de numărul anilor este calitatea lor, umerii bunicilor noștri fiind împovărați fie de probleme de sănătate, fie de condițiile de trai. La acestea se adaugă alimentația, stresul, mediul poluat, absența medicinei preventive.

Chiar dacă poate nu am acordat prea multă atenție sănătății și surmenajul a devenit loc de muncă permanent, însă acum e momentul ideal de a ne opri, și a face investiții în noi și în viitorul nostru. Pentru a îmbătrâni înnobilat ca vinul și a aduna o colecție vastă de amintiri frumoase.

Recent, ozonul a devenit și o unealtă ce vine în ajutorul războiului anti-îmbătrânire. Ozonul influențează într-un mod pozitiv calitatea și elasticitatea pielii, iar efectele sale nu se limitează la un singur segment. El pătrunde dincolo de observabil, sprijinind detoxifierea și stimulând imunitatea prin creșterea concentrației de oxigen în țesuturi.

Ozonul este un gaz ce are în compoziție 3 atomi de oxigen. Tocmai acest atom în plus ridică ozonul la rangul de oxigen superputere”, ce oferă proprietăți medicale remarcabile.

Poate fi administrat sistemic – intravenos (prin autohemoterapie), prin insuflații vaginale/ rectale, printr-o saună specială unde capul este plasat în afara zonei de tratament; sau local prin infiltrații la nivelul zonelor afectate. Pentru scopuri terapeutice, recomandăm un program de minim 10 sesiuni.

An de an, la atacul virozelor, ne consolidăm ofensiva pe sprijinul antibioticelor, și deși acestea pot trata anumite infecții, nu se pot adresa și celor de etiologie virală. De fapt, antibioticele nu omoară doar flora bacteriană dăunătoare ci și pe cea bună, consecințele ducând la slăbirea și dezechilibrul sistemul imunitar.

Ozonul este un agent antibacterian, antiviral și antifungic, iar terapia cu ozon oferă o alternativă de tratament lipsită de consecințele toxice ale antibioticelor. Folosită ca metodă de prevenție, ozonoterapia ne protejează de eventuale atacuri bacteriene ce ar necesita ulterior tratamentul antibiotic.

Folosit pentru prima oară în scopuri medicale ca metodă de sterilizare în sălile de operație, ozonul a magnetizat atenția mai târziu, fiind utilizat ca tratament în numeroase afecțiuni, inclusiv tuberculoza.

terapia cu ozon

Scurtă recapitulare a beneficiilor terapiei cu ozon:

  • Întărirea sistemului imunitar
  • Detoxifiere hepatică
  • Terapie – suport a pacienților diagnosticați cu o formă de cancer
  • Îmbunătățirea circulației și ameliorarea afecțiunilor cardiovasculare
  • Previne și luptă împotriva infecțiilor de orice natură (inclusiv afecțiuni virale precum Hepatita B și C; viroze)
  • Oferă sprijin în managementul stresului și al sindromului oboselii cronice
  • Tratamentul afecțiunilor cutanate – răni, acnee, veruci, psoriazis
  • Afecțiuni reumatice, rigiditatea articulațiilor
  • Alergii

Avantajele ozonoterapiei sunt în continuare studiate, numeroase noi calități ieșind la suprafață, oferind ozonului o variate distincții. Noi, la Grandismedozon am înțeles pe deplin acest lucru, de aceea am integrat terapia cu ozon în tratarea afecțiunilor, iar rezultatele vorbesc de la sine, aducând o stare de bine pacienților noștri.

Tu ești dispus să dai viață anilor tăi? Dacă da, fă-ți chiar azi o programare!Copyright © 2020 Grandismedozon. All rights reserved.
Copyright © 2020 Grandismedozon. All rights reserved.