Contact

O ÎNTREAGĂ ECHIPĂ PENTRU TINE

Începe azi

planul de tratament

Alege-ți ziua și ora potrivite, pentru a te asigura că specialiștii Grandismedozon vor fi disponibili pentru tine. Suntem lângă tine la fiecare pas.Nume și prenume

Telefon

E-mail

Selectează doctorul tău

Selectează data dorită

Mesajul tăuSCURTĂ RECAPITULARE

Ce trebuie să

îți amintești?

Vrem ca experiența ta la Grandismedozon să fie una plăcută, să nu întâmpini neplăceri, de aceea te rugăm să te asiguri că ai bifat toți pașii înainte de a ne întâlni la cabinet.


Tocmai pentru că știm că vizita la medicul stomatolog poate fi un factor generator de stres, vrem să ne asigurăm că eliminăm toate elementele care ar putea face din întâlnirea noastra, una mai puțin plăcută. Ne dorim să ai parte de cea mai frumoasă experiență.


Verifică-ți agenda personală

Asigură-te că la momentul finalizării programării nu ai vreun alt eveniment în agenda personală care te poate întârzia sau îți poate anula programarea.


Salvează-ți ziua și ora programării

Fie că îți notezi în agendă, sau îți salvezi programarea în telefon te sfătuim să îți setezi și o alarmă, care să îți amintească exact ziua și ora programării.


Ajungi la timp

Îți mulțumim că te gândești la ceilalți pacienți și la echipa Grandismedozon și vei ajunge în timp la programare. Astfel te vei bucura de o experiență desărvârșită.


Lasă-ne părerea ta

Vrem să ne îmbunătățim constant serviciile, așadar, lasă-ne feedback-ul tău pe Facebook sau pe site-ul nostru. O vorbă bună înseamnă enorm!Program

În fiecare zi a săptămânii suntem la dispoziția ta pentru a reda frumusețea zâmbetului și starea de echilibru între minte, trup și suflet.


Luni – Vineri
09:00 – 18:00
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis


Program încărcat?

Nu îți fă probleme. Încercăm să găsim cele mai potrivite ore pentru tine.


sugerează o orăCopyright © 2020 Grandismedozon. All rights reserved.
Copyright © 2020 Grandismedozon. All rights reserved.