Întrebări frecvente

Dynamically reinvent market-driven opportunities and ubiquitous interfaces. Energistically fabricate an expanded array of niche markets through robust products.

ALEGE SĂ FII INFORMAT

Întrebări
frecvente

În momentul în care te așezi pe scaun și alegi serviciile profesioniștilor Grandismedozon, trebuie să ai raspunsuri la toate întrebările tale. • Designul digital al zâmbetului (DSD) este pentru oricine?
 • Ți-e frică de medicul stomatolog sau de durere?
 • De ce este importantă salvarea dinților naturali?
 • Ce este un implant dentar?
 • Ce tratament recomandați dacă am fost diagnosticat cu parodontită?
 • Ce este ozonoterapia?
Designul digital al zâmbetului (DSD) este pentru oricine?

Un zâmbet frumos și o estetică facială armonioasă sunt atribute care contribuie la bunăstarea oricărui pacient. Este ușor să îți pierzi încrederea în tine, atunci când ești nemulțumit de zâmbetul tău. Un obiectiv important al tratamentului estetic este faptul că rezultatul final ar trebuie să fie cât mai aproape de așteptările tale, îmbunătățind estetica facială și zâmbetul.

Și da, protocolul DSD este pentru oricine!

Conceptul se bazează pe analiza digitală funcțională a ocluziei, a dinților și a proporțiilor sale faciale și elaborarea digitală ulterioară a unor relații noi dintre dinți, gingii și față pentru crearea unui zâmbet estetic ideal. Ceea ce vei vedea la această etapă este felul în care va arăta zâmbetul tău, odată cu sfârșitul tratamentului. Zâmbetul tău poate fi previzualizat clar prin intermediul imaginilor high-tech, ori printr-o ședință motivațională de mock-up direct în cavitatea bucală, fără a atinge dinții cu freza.

Ți-e frică de medicul stomatolog sau de durere?

Foarte multe persoane asociază tratamentele la medicul stomatolog cu durerea din cauza metodelor de lucru din trecut. Din fericire, am ajuns să trăim vremuri în care confortul este căutat și atunci când vine vorba de un act medical, astfel nimeni nu ar mai merge astăzi într-un cabinet pentru a simți durerea.

În clinica Grandismedozon în majoritatea intervențiilor dentare se folosește anestezia locală, prin injectare cu ac atraumatic, cu soluții pure și foarte bine tolerate. În anumite cazuri, în special cele de chirurgie orală și implantologie, se recurge la combinarea anesteziei locale cu un medicament anxiolitic, administrat oral.

Confortul dat de anestezia din timpul tratamentului stomatologic este incomparabil mai mare decât o înțepătură pe care de obicei nici nu o simți.

De ce este importantă salvarea dinților naturali?

Este ușor de înțeles de ce unii oameni ar putea crede ca dinții falși sunt chiar mai buni decât dinții naturali, dar acest lucru nu este adevărat  – nimic nu este la fel de bun ca dintele natural și salvarea unui dinte natural ar trebuie să fie întotdeauna prima alegere pentru cea mai bună sănătate și cele mai bune rezultate estetice.

Dinții existenți fac parte dintr-un sistem complex de nervi, vase și țesut osos. Deși acestea pot avea uneori problemele lor, soluția ideală de sănătate orale este de obicei menținerea cât mai mult posibil a structurii naturale a dinților tăi. Avantajele cheie ale păstrării dinților naturali includ: aspectul estetic, echilibrul ocluzal, un confort de viață major, opțiunea de a consuma alimente dure.

Ce este un implant dentar?

O intervenție scurtă și fără durere pentru o soluție pe termen lung! Implanturile dentare sunt soluția ideală de tratament în cazul dinților lipsă și pentru pacienții cu edentații parțiale sau totale.

Implantul dentar este o rădăcină dentară artificială, are forma unui mic șurub și este executat din titan sau zirconiu. Titanul este un metal foarte bine tolerat de către organism. Intoleranța apare în cazurile extrem de rare. Pentru a îndeplini funcția unei rădăcini dentare, implantul dentar este inserat în osul maxilar printr-o intervenție scurtă, sub anestezie locală. Implantul se integrează fără durere în os, aceasta formând o bază solidă pentru stabilitatea pe termen lung și fixarea stabilă a coroanei protetice.

Clinica Grandismedozon îți oferă posibilitatea de alegere între implanturile din titan și implanturile din zirconiu.

Ce tratament recomandați dacă am fost diagnosticat cu parodontită?

Parodontita, sau boala parodontală este o afecțiune autoimună, sistemică de etiologie complexă, caracterizată prin infecții localizate și afecțiuni inflamatorii care afectează în mod direct structurile de susținere a dinților.

Etiologia apariției bolii parodontale este încă incomplet înțeleasă, una din cauzele cel mai des invocate în apariția acestei boli sunt așa-numiții factori biologici ai dezvoltării bolii care se pot extinde în focare de infecție, ceea ce poate fi o cauză primară/declanșatoare a tulburărilor autoimune și disfuncțiilor inflamatorii în corp.

Clinica Grandismedozon oferă tratamentul complex al bolii parodontale, care presupune o combinare a terapiilor bio-oxidative și chirurgicale regenerative, având ca scop oprirea bolii și repararea leziunilor provocate de ea.

Ce este ozonoterapia?

Miracolul Ozonului constă în interacțiunea sa cu fiziologia omului, restabilindu-i capacitatea sa de funcționare la nivel maxim. Ozonul este un element natural din mediul înconjurător ce conține trei atomi de oxigen. Terapia cu ozon este o formă de tratament, efectuat cu ozon medical. În clinica Grandismedozon, ozonul medical este produs din oxigen medical pur, de un generator medical de ultimă generație.

Aplicațiile terapeutice ale ozonului medical se bazează pe capacitatea sa de a genera o serie de reacții metabolice, care în cele din urmă vor aduce efecte și beneficii biologice pozitive: alimentarea cu oxigen a organismului, activarea sistemului imunitar, a propriilor antioxidanți și captatori ai radicalilor liberi eficienți în protecția țesuturilor și întârzierea proceselor de îmbătrânire, stimulându-se astfel regenerarea țesutului sănătos.

Această terapie are un potențial terapeutic major și se caracterizează prin simplitatea aplicării sale, printr-o înaltă eficiență și toleranță, lipsa efectelor secundare și contraindicații minime.


Hai săvorbim!

Dacă vrei să afli și mai multe informații, abia așteptăm să stăm de vorbă. Programează o întâlnire sau scrie-ne un e-mail cu întrebările tale. Suntem aici să te ajutăm!


Alege să fii informat

Întrebări
despre noi

Poate că, înainte să facem cunoștință față în față, vrei să știi cine suntem, ce pregătire avem, sau care este aria noastră de expertiză. Sunt întrebări și preocupări pe care le ai în minte și la care abia așteptăm să îți răspundem.


 • Ce facem noi?
 • Cum gândim etapele muncii noastre?
 • Care este aria noastră de expertiză?
 • Care sunt valorile noastre?
 • Când lucrăm?
Ce facem noi?

Viziunea Grandismedozon este abordarea pacientului ca întreg, mozaic unic de emoții, principii, ritualuri, fizionomii. Astfel, pentru a trata ireproșabil portretul oricărei situații, privim dincolo de problema acuzată, alcătuind o anamneză ce conține istoricul medical, aspecte din viața cotidiană, regim alimentar, obiceiuri, predispoziții (ex. un pH acid constant creează mediul favorabil apariției cariilor, o suferință gingivală prelungită pot conduce la afecțiuni cardiovasculare).

La Grandismedozon practicăm stomatologia potrivită trupului și întregii cavități bucale. Sănătatea ta este preocuparea noastră principală, iar accentul este pe faptul că boala poate fi prevenită printr-o alimentație și igienă orală adecvată.

Cum gândim etapele muncii noastre?

În pas cu ultimele tehnologii apărute, dar cu sufletul legat de natură, cel mai bogat izvor terapeutic, practica noastră reflectă responsabilitate, dedicare, inovație.

Principiile stomatologiei holistice:

 • Reducerea expunerilor la toxine prin utilizarea materialelor biocompatibile
 • Precauții speciale în îndepărtarea amalgamului
 • Folosirea coroanelor, punților și venirelor din ceramică monolită sau presată, sau zirconiu
 • Aplicarea ozonoterapiei pentru eliminarea bacteriilor din cavitatea bucală, dar și petru modularea sistemului imunitar și de oxido-reducere al corpuluiîn lupta cu procesele degenerative
 • Curățarea și scalarea fină cu ajutorul ultrasunetului și Airflow
 • Albirea dinților cu soluții biocompatibile
 • Alternative naturale cu materiale biologic active în tratamentul endodontic (tratament de canale)
 • Tratamente cu concentrații trombocitare autologe/autogene pentru regenerări paradontale și augmentare osoasă
 • Sfaturi nutriționale pentru un regim echilibrat
 • Suplimente alimentare și remedii naturale pentru o sănătate orală mai bună, auto vindecare și prevenirea durerii
Care este aria noastră de expertiză?

Deși îmbrățișăm cu profesionalism și respect metodele și tratamentele medicinei stomatologice clasice (de la tratamente parodontale, până la tehnici de estetică dentară și protetică), încercăm să integrăm, pe cât posibil, tehnicile stomatologiei holistice, oferindu-ți posibilitatea unor alegeri complexe care să aibă ca ultim scop îmbunătățirea stării tale de bine.

Întotdeauna te privim ca pe un complex pe care încercăm să îl aducem în echilibru – minte, trup și suflet. Astfel, cu ajutorul medicinei bio-oxidative și a elementelor sale conexe – terapia cu ozon medical, terapia bio-fotonică a sângelui sau nutriția integrativă – vrem să identificăm cauza care a generat dezechilibrul în organism și să croim calea spre vindecare.

Care sunt valorile noastre?

Loiali conceptului de a privi pacientul ca pe o entitate complexă, celebrăm creșterea ratei de succes a manoperelor efectuate concomitent cu gradul de mulțumire al persoanelor care aleg să poposească în atelierul nostru de zâmbete.

Așadar ca filosofie a clinicii Grandismedozon putem trece readucerea stării de echilibru în organism prin metode holistice, punând accentul pe faptul că  boala poate fi prevenită printr-o alimentație și igienă orală adecvată. În pas cu ultimele tehnologii apărute, dar cu sufletul legat de natură, cel mai bogat izvor terapeutic, practica noastră reflectă responsabilitate, dedicare, inovație.

Când lucrăm?

Programul nostru se adaptează nevoilor tale.

De aceea, suntem la cabinetul nostru din Piața George Enescu, nr. 5 de luni până vineri, de la ora 09:00 până la ora 19:00.

Dacă vrei să stăm de vorbă, suntem oricând la un click distanță de tine, așadar ne poți trimite mesajul tău, utilizând formularul de contact de pe site-ul nostru, aflat la pagina ”Programează-te”.
Copyright © 2020 Grandismedozon. All rights reserved.
Copyright © 2020 Grandismedozon. All rights reserved.