Servicii

AM ALES SĂ FIM DIFERIȚI

Serviciile
noastre

Grandismedozon este mai mult decât un cabinet stomatologic, este locul în care încercăm să aducem vindecare trupului ca întreg, preocupându-ne de găsirea și tratarea cauzelor care au generat dezechilibrul.


Abordarea noastră

Trupul ca întreg

Avem o viziune mai amplă a afecțiunilor dentare, luând în considerare ființa umană ca un complex de factori ce își aduc aportul în stările de echilibru sau dezechilibru general: factori emoționali, genetici, psihologici,  stil de viață.


Află mai multMinte

Învață cum să controlezi din interior factorii externi și interni care îți pot perturba calmul și starea de bine. Echilibrul minții aduce vindecarea în viața noastră.


Trup

Privește-ți trupul ca pe cel mai bun refugiu și învață cum răspunde el la stimulii ce vin din exterior. Ascultă-i semnalele și starea de bine nu va mai dispărea.


Suflet

Sufletul este esența ființei noastre. Prin conectare la interior, mintea hrănește sufletul și în acest fel putem obține pacea și echilibrul interior.CU UN PAS MAI APROAPE DE TINE

Serviciile noastre

pentru

sănătatea ta

Pentru e menține cele trei elemente – minte, trup și suflet – în armonia unei vieți pe care să o poți savura, vrem să te ajutăm să ai grijă de trupul tău, ca întreg.


STOMATOLOGIE HOLISTICĂ

In Clinica GRANDISMEDOZON, încorporăm stomatologia holistică în tot ceea ce facem.


STOMATOLOGIE ESTETICĂ

Putem trece împreună peste momentele dificile pentru că avem soluții noi, care îți vor reda zâmbetul natural pe care ți-l dorești.


STOMATOLOGIE BIOMIMETICĂ

Fie că optezi pentru fațetarea dinților, sau dorești coroane dentare fără metal, în clinica noastră realizăm aceste servicii ireproșabil.ENDODONȚIE

Durerea dentară poate avea numeroase cauze, dar un diagnostic și un tratament corecte vă pot salva de la multe neplăceri.


PARODONTOLOGIE

Parodontologia reprezintă studiul sistemului specializat al țesuturilor dure și moi, care susțin dinții și mențin poziția lor în maxilar, cât și a bolilor care îl afectează.


CHIRURGIE DENTARĂ

Ne dorim, mai presus de toate, să te simți în siguranță și să ai încredere în specialiștii noștri. Pentru că îți oferim cele mai noi tehnici în chirurgia dentară.IMPLANTOLOGIE

Crezi că nu e nimic grav dacă ai pierdut unul sau doi dinți și restul au rămas? Răspunsul nu este chiar atât de simplu!


MEDICINĂ BIO-OXIDATIVĂ

Vrem să sporim starea ta de bine, de aceea îți punem la dispoziție o serie de servicii care maximizează sistemul imunitar. Încearcă-le și vei vedea rezultate.


NUTRIȚIE INTEGRATIVĂ

Filosofia nutriției integrative constă în faptul că sănătatea omului este expresia îmbinării complexe dintre aspectul fizic, chimic, mental, emoțional și spiritual a vieții și existenței omului.DE CE SĂ ALEGI GRANDISMEDOZON?

Aproape de tine


 • Experiență profesională
 • Tehnici integrative de tratament
 • Implicare socială
 • Doctor în științe medicale
 • Specializări în implantologie
 • Specializări în estetică dentară și Digital Smile Design
 • Specializări în tehnici chirurgicale de regenerare parodontală
 • Specializări în tehnici de augumentare sinuzală
 • Specializări în ozonoterapie
 • Specializări în tratamentul sistemic și complex al parodontitei
 • Tehnici inovative de diagnosticare
 • În momentul în care devii pacientul clinicii noastre lucrăm împreună pentru a găsi dezechilibrul din trupul tău și a înțelege ce a generat acel dezechilibru, iar mai apoi, să gândim împreună un plan de reînsănătoșire și reechilibrare pentru toate cele trei elemente care compun ființa ta: minte, trup și suflet.Starea de bine depinde de unificarea celor trei elemente, fiecare persoană este în primul rând responsabil pentru realizarea și menținerea propriei stări de bine, iar prevenirea bolii este la îndemâna fiecărui om.Fie că vom alege tratamente stomatologice, fie că vom face un plan de nutriție, ori îți vom oferi metode de revitalizare, întotdeauna ne luăm timp pentru fiecare pacient în parte, elaborând un plan individualizat de tratament, pentru reabilitarea sănătății tale.
 • Suntem conștienți că informația pe care o avem noi trebuie să ajungă la cât mai mulți oameni. De aceea, ne dorim educarea cât mai multor oameni în spectrul prevenirii bolilor dentare și nu numai.
 • Copiii sunt principalul mijloc de disipare a informației, de aceea, în cadrul Săptămânii Altfel, program lansat de Ministerul Educației în toate școlile din România, îi vom invita pe copii în cabinetul nostru pentru a le explica principalele reguli pe care trebuie să le respecte în vederea unei sănătați orale optime.


Copyright © 2020 Grandismedozon. All rights reserved.
Copyright © 2020 Grandismedozon. All rights reserved.