Recuperare post COVID-19

RECUPERARE

Recuperare post COVID-19

La Clinica Holistica GRANDISMEDOZON din Brașov, în perioada de restabilire după boala declașată de infecția cu virusul SARS-COV-2 practicăm cu succes mai multe terapii, printre care ozonoterapia, vitamino-mineralo terapia, terapia bio-fotonică a sângelui și nutriția integrativă.

Infecția cu virusul SARS-COV-2, atacă în mod special sistemul nervos și sistemul respirator, provocând leziuni importante ale căror consecințe pot persista inclusiv după perioada de vindecare. Multe persoane rămân cu probleme de sănătate, atât de ordin fizic cât și psihic. Au fost raportate multe cazuri în care pacienții care au trecut de infecția COVID-19 au continuat să acuze tulburări de respirație, probleme cognitive, agravări ale afecțiunilor mai vechi, sindrom de oboseală cronică, dureri musculare, schimbări la nivelul psiho-emoțional însoțite de anxietate, insomnii, etc. ceea ce le afectează semnificativ calitatea vieții. Aceste simptome și semne au fost denumite în lumea medicală drept Sindrom post-COVID-19.

Rezultatele unui număr mare de studii desfășurat pe parcursul anului 2020-2021 au confirmat eficiența ozonoterpiei în recuperarea pacienților după infecția SARS-COV-2, fiind o soluție eficientă și non-medicamentoasă pentru ameliorarea consecințelor bolii pe termen lung.**

Efectele benefice ale ozonului medical asupra organismului uman sunt demonstrate și recunoscute la nivel mondial, acțiunea lui fiind multiplă și multidirecțională. Ozonul medical are efect antiinflamator, anti-edematos, antioxidant, mio-relaxant, de detoxifiere, imuno-modulator, anti-microbian, antiviral, anti-fungic, antalgic, activează procesele metabolice celulare, stimulează metabolismul oxigenului și îmbunătățește fluiditatea sanguină.

Miracolul Ozonului Medical:

 • Unul din cei mai importanți factori în procesul de vindecare este OXIGENUL.
 • Ozonul medical (amestecul de O2/O3) contribuie la creșterea oxigenării la nivelul țesuturilor, îmbunătățind imediat micro-circulația, accelerând astfel procesele metabolice celulare și îmbunătățind parametrii funcționali ai organelor, vindecarea fiind mult mai rapida și în condiții funcționale net superioare.
 • Stimulează vindecarea rănilor prin furnizarea oxigenului în țesuturile lipsite de oxigen și stimulează procesul natural de regenerare al țesuturilor și organelor.
 • Previne leziunile de re-perfuzie post-hemoragice (restabilește micro-circulația sanguină), care constau in deteriorarea gravă a țesutului care poate să apară atunci când se reia aportul de oxigen, după o perioadă în care țesutul respectiv a fost lipsit de oxigen.
 • Ozonul îmbunătățește producerea de energie în celule prin modularea activității antioxidanților cheie și a sistemului imunitar, exercitând astfel un efect pronunțat anti-inflamator.
 • Ozonul are acțiune anti-bacteriană: contribuie la blocarea acțiunii bacteriilor dăunătoare, dezactivează toxinele anumitor bacterii și poate îmbunătăți capacitatea celulelor albe din sânge de a găsi și distruge invadatorii.
 • Ozonul are acțiune anti-virală: crește producția de interferoni (apărarea principală a organismului împotriva virușilor), creează viruși disfuncționali, amplifică capacitatea anticorpilor de a inactiva virușii și prezintă efecte antivirale pe termen lung.

Dr. Andrei Pîrgari, competență ozonoterapie, doctor în științe medicale care practică ozonoterapia cu succes de peste 20 de ani, a explicat: “În Clinica Grandismedozon din Brașov terapia cu ozon medical este un tratament conceput pentru a regla sistemul de anti-oxidare, a modula sistemul imunitar și a crește nivelul de oxigen din sânge. Mărindu-se cantitatea de oxigen din celule, plasmă, din sistemul limfatic, etc., reușim să activăm circulația sanguină a întregului organism. Crescând cantitatea de oxigen transportată de sânge, se va restabili funcția țesuturilor hipoxice, iar modularea sistemului de anti-oxidare și imunitar crește abilitatea corpului  de a se vindeca”.


Ai fost bolnav de COVID-19?

Au avut o formă severă a bolii și ai fost internat în spital sau ai avut o formă medie, în care ai făcut tratament acasă?

Ești obosit tot timpul, îți lipsește energia, nu mai ai toleranță la efort și nu mai ești cel de altă-dată?

Dacă ai răspuns pozitiv la aceste întrebări, atunci ai nevoie de o evaluare a stării de sănătate pentru a exclude posibilele complicații post infectare cu virusul SARS-COV-2 și restabilirea capacității respiratorii, a oxigenării sângerului, a funcției cardiace și a nivelului de energie.

Programul de recuperare post COVID-19 oferit de Clinica Holistică Grandismedozon din Brașov

1. Evaluare de bază post COVID-19:

 • Scanare Celulară – scanarea stresului oxidativ celular, a carențelor de minerale și prezența metalelor grele.
 • Analize de laborator, clinică partener Synevo;
 • Evaluare nutrițională – stabilirea unui plan alimentar individualizat pentru susținerea capacităților corpului de recuperare și restabilire post-boală.
 • Planul individualizat de tratament care include etapele de restabilire a sănătății.

In funcție de situația pacientului precum si de simptomele resimțite, pot fi recomandate și alte investigații necesare pentru o evaluare completă și corectă.

Facem tot posibilul pentru a eficientiza maxim evaluarea inițială și investigațiile de laborator într-o singură ședință și în locația Clinicii Grandismedozon din Brașov. Rezultatele Scanării Celulare sunt disponibile imediat, ceea ce permite demararea tratamentului de recuperare fără întârziere.

Terapiile de recuperare efectuate în Clinica Grandismedozon se realizează în condiții de siguranță și cu rezultate foarte bune, inclusiv în recuperarea completă a persoanelor care s-au vindecat de infecția COVID-19. Pacienții pot avea acces la acest tip de terapie în baza unei programări realizate în prealabil.

Pentru programări sunați la: 0732 81 81 81

Pachete recuperare post COVID-19

Pachet Start – 14 zile 1500 ron

Pachetul include 10 ședințe de ozonoterapie timp de două săptămâni în baza unui plan personalizat elaborat în funcție de rezultatele evaluării și de starea în care se afla pacientul (gradul de afectare)

Pachet Mediu – 14 zile 2500 ron

Ozonoterapie – 10 ședinte

Vitamino-mineralo terapia – 5 ședințe

Pachet Avansat – 2-3 luni prețul se stabilește în funcție de planul de tratament

Ozonoterapie

Vitamino-mieralo-terapie

Terapia Bio-Fotonică a sângelui O3UV

Programul de recuperare este pentru toate persoanele care au efectuat analizele de laborator din pachetul de evaluare post-COVID-19, menționate mai sus, inclusiv efectuate și în alt laborator medical. Credem că în lipsa unei evaluări adecvate nu vom reuși să cream un plan individualizat de recuperare.

**Bibliografie

 1. Safety and efficacy of ozone therapy in mild to moderate COVID-19 patients: A phase 1/11 randomized control trial (SEOT study).

  Mili Shaha, Jignasha Captainb, Vidyadhar Vaidyac, Arvind Kulkarnid, Kedar Valsangkare, Pradeep M.K. Nairf, Gayatri Ganug. https://doi.org/10.1016/j.intimp.2020.107301

 2. Ozone therapy in COVID-19: A narrative review.Francesco Cattel ,Susanna Giordano , Cecilia Bertiond , Tommaso Lupia , Silvia Corcione , Matilde Scaldaferri , Lorenzo Angelone , Francesco Giuseppe De Rosa. https://doi.org/10.1016/j.virusres.2020.198207

 3. Recovery of Four COVID-19 Patients via Ozonated Autohemotherapy.

  Junping Wu, Cherie S. Tan, Hongzhi Yu, Youwei Wang, Yutao Tian, Wenwei Shao, Yifei Zhang, Kuo Zhang, Hongxia Shao,Guangjian Ni, Jun Shen, Antonio Carlo Galoforo, Qi Wu, and Dong Ming.

  https://www.cell.com/the-innovation/pdf/S2666-6758(20)30063-1.pdf

 4. A preliminary evaluation on the efficacy of ozone therapy in the treatment of COVID‐19

  Z Zheng, M Dong, K Hu – Journal of medical virology, 2020 – Wiley Online Library.

  https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/jmv.26040

 5. Ozone Therapy: A Clinical Review

  https://search.nih.gov/search?utf8=%E2%9C%93&affiliate=nih&query=Ozone+therapy%3A+A+clinical+review&commit=Search

 6. COVID-19, MERS, SARS, and Other Emerging Coronaviruses: Theoretical Considerations and a Proposal for Critical Care Parenteral Blood Ozonation by Gérard V. Sunnen, M.D. 2020

 7. A Plausible „Penny” Costing Effective Treatment for Corona Virus – Ozone Therapy

   https://clinmedjournals.org/articles/jide/journal-of-infectious-diseases-and-epidemiology-jide-6-113.php?jid=jide

 8. Evidence for Antibody-Catalyzed Ozone Formation in Bacterial Killing and Inflammation

  https://science.sciencemag.org/content/298/5601/2195

 9. Oxygen-Ozone Therapy: A Critical Evaluation. Bocci V. Springer Science & Business Media 2013, Viebahn R. The Use of Ozone in Medicine. 5th English ed., Odrei Publishers, Iffezheim, 2007Copyright © 2020 Grandismedozon. All rights reserved.
Copyright © 2020 Grandismedozon. All rights reserved.