Scanare Celulară a Mineralelor și Metalelor Grele

Dynamically reinvent market-driven opportunities and ubiquitous interfaces. Energistically fabricate an expanded array of niche markets through robust products.

SERVICII PREMIUM

Scanare celulară
fără durere

Metalele grele (din mediul înconjurător) sunt printre principalele cauze a problemelor de sănătate – dar sunt foarte rar recunoscute drept fiind declanșatoare a acestor probleme. La Clinica Grandismedozon, vei obține o analiză completă a concentrației metalelor grele (14 la număr) – și a mineralelor – oligoelementelor (20 la număr) din corpul tău în doar 30 de secunde. Analiza se face prin simpla scanare a palmei mâinii, cu ajutorul unui scaner, fără a preleva sânge sau a pierde timp de așteptare a analizelor.

În calitate de specialiști în sănătate, suntem mereu preocupați de găsirea unor metode noi, a tratamentelor și tehnologiilor care să ușureze viața pacienților noști. Iată de ce, am inclus în serviciile oferite de Clinica GRANDISMEDOZON – scanarea celulară non-invazivă și fără durere. Această analiză permite măsurarea bio-disponibilității mineralelor, a oligolementelor, dar mai presus de toate a metalelor grele (toxinelor acumulate din mediul înconjurător) la nivelul celulei – fără o analiză a sângelui – pe care o putem face pe loc, în Clinică în doar 30 de secunde.

scanare celulara
detectare metale grele

Scanare celulară fără durere – detectarea ușoară și exactă a metalelor grele!

DEFICITUL DE MINERALE ȘI OLIGOELEMENTE – NU AȚI REUȘIT INCĂ SĂ GĂSIȚI O SOLUȚIE?

Dacă nu găsești răspuns la întrebarea: ”De ce nu se îmbunătățește echilibrul mineralelor și oligo-elementelor din corp, deși am încercat mai multe suplimente și produse de calitate?” Răspunsul de obicei se regăsește în prezența unei concentrații crescute a metalelor grele din corpul tău.

Doar atunci când stăpânesc concentrația acestor metale toxice, celulele reușesc să integreze oligo-elementele și mineralele din nou în celule și să furnizeze cantități suficiente de substanțe vitale întregului corp. Prin analiza celulară propusă, putem detecta concentrația de metale toxice din corpul tău și să o evaluăm imediat, pentru a crea împreună cu tine un plan individualizat de acțiune și a suplini treptat carențele minerale din corpul tău.

DE CE SUNT METALELE GRELE ATÂT DE PERICULOASE PENTRU SĂNĂTATE?

Din cauza poluării crescute a mediului, tot mai multe metale grele, precum: arsenicul, aluminiul, cadmiul, mercurul, plumbul sau nichelul – sunt prezente în aer, alimente, lichide sau obiecte de uz personal. Într-adevăr, metalele grele se găsesc chiar și în pește, crustacee sau pui, cosmetice și rujuri, medicamente și vaccinuri, bijuterii și monede, și în multe alte locuri despre care nici nu bănuim că ar putea să existe. Zilnic absorbim metalele grele, iar la început nici nu observăm acest lucru. Totuși, odată cu acumularea lor în oase, țesuturi și în organele cu rol de eliminare a toxinelor – precum ficatul sau rinichii – lucrurile se înrăutățesc. Metalele grele cauzează neurotoxicitate, generează radicali liberi ceea ce promovează stresul oxidativ, distrugând la nivel celular lipidele, proteinele și ADN-ul, rezultând în deteriorarea țesuturilor și îmbolnăvirea organismului. Prin blocarea integrării mineralelor importante și a oligo-elemenelor, acestea declanșează blocaje metabolice și simptome de deficiență minerală.

PROBLEME POSIBILE DE SĂNĂTATE CAUZATE DE METALELE GRELE:

 • Dureri de cap, iritabilitate, insomnie
 • Schimbări la nivel de memorie sau pierderea memoriei, confuzie
 • Probleme în găsirea cuvintelor, tulburări de vorbire
 • Tulburări vizuale și auditive
 • Amețeală și pierderea echilibrului
 • Tulburări de miros, gust, auditive
 • Dureri în piept, disfuncții respiratorii, scurtarea respirației
 • Bătăi neregulate ale inimii/ tulburări ale ritmului cardiac
 • Stări de vomă, probleme digestive, schimbări intestinale
 • Gust metalic, amorțeală/furnicături
 • Oboseală, slăbiciune, dureri
 • Depresie, anxietate, tulburări de coordonare și echilibru
 • Probleme mentale, erupții cutanate.

ANALIZA SÂNGELUI? PROGRAMARE SUPLIMENTARĂ PENTRU CONSULTAȚIE?

NU ȘI ÎN CAZUL SCANĂRII CELULARE OFERITE LA CLINICA GRANDISMEDOZON!

Scanarea celulară oferită la Clinica Grandismedozon este non-invazivă – fără o penetrare dureroasă în corp. Cu ajutorul unui scaner, obținem o măsurare corectă a celor trei puncte din palma mâinii în doar 30 de secunde. Rezultatele sunt gata imediat și stau la baza planului de tratament. Cu ajutorul acestei scanări celulare, are loc evaluarea unui spectru mult mai larg de minerale față de măsurarea cu ajutorul metodelor clasice: 20 de minerale, 14 metale grele și 15 alți parametri de sănătate – precum stresul oxidativ, starea emoțională și riscul de burn-out, care sunt de obicei ignorate în testările clasice.

În concluzie: metalele grele sunt periculoase pentru că blochează o bună funcționare celulară! Scanarea celulară oferită de noi detectează prezența metalelor grele în doar câteva secunde folosind o metodă sofisticată și sigură de analiză. Această analiză îți permite să economisești bani și timp și să afli cu exactitate despre statusul sănătății tale!

Programează-te acum pentru o scanare celulară la Clinica Grandismedozon. Vei fi uimit despre ce îți spun celulele referitor la starea ta de sănătate – iar echipa noastră te va consulta în vederea optimizării valorilor tale minerale pentru obținerea stării de bine!

PERICOLUL INVIZIBIL AL SĂNĂTĂȚII TALE: METALELE GRELE!

Știi care este concentrația toxinelor de mediu din corpul tău și cât de periculoase sunt? Scanarea celulară oferită pentru prima dată în România la Clinica Grandismedozon din Brașov îți poate arăta în doar 30 de secunde analiza concentrației metalelor grele – și multor alte minerale și oligoelemente din corpul tău.

Sistemul de scanare celulară măsoară bio-disponibilitatea mineralelor și oligo-elementelor dar și concentrația de metale grele în corp în doar 30 de secunde.




Copyright © 2020 Grandismedozon. All rights reserved.




Copyright © 2020 Grandismedozon. All rights reserved.