(R)EVOLUȚIA celulară

(R)EVOLUȚIA celulară

revolutia_celulara-1.png

Sănătatea începe în celulă: diagnostic celular non-invaziv în doar 30 de secunde!

Prevenirea orientată (targhetată) necesită un echilibru exact al valorilor proprii ale corpului și controlul regulat al stării de sănătate. Totuși, metodele clasice de diagnosticare – precum analiza sângelui, a urinei sau analiza mineral-tisulară a părului – sunt de obicei complexe și costisitoare.
Scanarea revoluționară celulară Zell Screening (ZS) măsoară bio-disponibilitatea mineralelor, oligo-elementelor și a metalelor grele direct în celule – foarte simplu, rapid și fără durere prin intermediul spectrofotometriei direct prin pielea din palma mâinii.

METALELE GRELE – UN PERICOL PENTRU ORGANISM!

În timpurile noastre în care solicitarea organismului din partea mediului poluat este foarte crescută, întrebarea nu este dacă metalele grele produc consecințe asupra sănătății omului, dar de fapt cât de grave sunt acestea? Metalele grele se acumulează în celule și blochează accesul acestora la mineralele și oligo-elementele vitale, necesare sănătății. Aceste metale nu sunt vizibile din exterior, la fel precum și substanțele nocive nu pot fi văzute cu ochiul liber în alimente sau în aer. Cu ajutorul metodei noi de diagnostic celular elaborată de cercetătorii germani, la CLINICA GRANDISMEDOZON în doar câteva secunde putem detecta și evalua concentrația de metale grele la nivel celular. Apoi, propunem un plan de acțiune concret pentru a elimina metalele grele și a suplini carențele organismului.

Metalele grele (din mediul înconjurător) sunt printre principalele cauze a problemelor de sănătate – dar sunt foarte rar recunoscute drept fiind declanșatoare a acestor probleme. La Clinica Grandismedozon, vei obține o analiză completă a concentrației metalelor grele (14 la număr) – și a mineralelor – oligoelementelor (20 la număr) din corpul tău în doar 30 de secunde. Analiza se face prin simpla scanare a palmei mâinii, cu ajutorul unui scaner, fără a preleva sânge sau a pierde timp de așteptare a analizelor.

CE INFORMAȚII OBȚINEM DIN SCANAREA CELULARĂ?

În afara datelor privind aprovizionarea celulei cu minerale și oligo-elemente, scanarea celulară ne arată nivelul stresului oxidativ din corp. În opinia noastră, stresul oxidativ al organismului este o problemă subestimată în timpurile pe care le trăim. Un stres oxidativ crescut afectează funcția de detoxificare și reparare a celulelor corpului, iar acest lucru poate duce la probleme de sănătate. Evaluarea stării celulare prin intermediul scanării celulei este disponibilă imediat și arată în mod clar dacă există o carență sau un exces mineral. În baza rezultatului obținut sunt elaborate strategii terapeutice holistice, ceea ce contribuie la restabilirea stării de bine a organismului la nivel fizic și mental.

ACUM E MOMENTUL SĂ-ȚI IEI SĂNĂTATEA ÎN MÂINILE TALE!

Pentru prima data în România, Clinica Grandismedozon vă propune scanarea revoluționară celulară a mineralelor și metalelor grele!Copyright © 2020 Grandismedozon. All rights reserved.
Copyright © 2020 Grandismedozon. All rights reserved.