Cum să ai o piele sănătoasă și frumoasă?

Cum să ai o piele sănătoasă și frumoasă?

piele-sanatoasa.jpg

De câte ori nu te-ai simțit inconfortabil sau ai simțit că îți piezi încrederea în tine din cauza unei probleme de piele?

De cele mai multe ori, pielea noastră este pașaportul frumuseții noastre dar și cea care ne influențează, fie că vrem sau nu, starea de spirit.

Pielea este cel mai mare organ al corpului și toți ne dorim să avem o piele sănătoasă, dar mai întâi ar trebui să înțelegem ce anume cauzează problemele de piele. Este vorba de creme, machiaj, poluare sau de mâncare, stare de spirit și stres?

Secretul este că o piele sănătoasă nu se obține prin ceea ce punem în exterior, ci prin ceea ce punem prin interior: prin nutriție.

Așa este: frumusețea vine din interior. În primul rând prin echilibrarea hormonilor, schimbarea dietei, corectarea carențelor nutriționale și, foarte important, prin vindecarea intestinului.

Totuși, asta nu înseamnă ca nu ar trebui să avem grijă de pielea noastră din exterior. Sigur, există produse minunate de îngrijire corporală pe care le recomandăm, dar acestea nu vor reuși să rezolve problemele din interior.

Iată recomandările noastre pentru o piele frumoasă și sănătoasă:

  1. Mănâncă mai puțin zahăr și mâncare procesată. Mâncarea proaspătă, de calitate, din surse sigure și gătita de tine este drumul spre o piele așa cum îți dorești.
  2. Elimină sensibilitățile sau intoleranțele alimentare. Află la ce ești intolerant și scoate acele produse din dieta ta.
  3. Ocupă-te de dezechilibrul florei tale intestinale. Orice aspect care perturbă echilibrul microflorei intestinale are potențialul de a ne provoca boli, inclusiv de piele.
  4. Adoptă o dietă bogată în grăsimi Omega 3. Poți alege un supliment de calitate sau doar să-ți îmbogățești dieta cu pește gras precum somonul, cu ulei de măsline și avocado, ulei de in, nuci sau semințe de chia.
  5. Corectează-ți carențele nutriționale. Află dacă îți lipsesc anumite minerale sau dacă ai acumulat multe metale grele: îți recomandăm un set de analize Zell Screening pentru a afla rapid și fără durere dacă ai deficit de minerale, cum să le suplinești și care este starea sănătății tale.
  6. Practică mișcarea și exercițiile fizice care te fac să transpiri în mod regulat. Chiar dacă în această perioadă este mai greu să faci sport în aer liber, poți face mișcare acasă, cu un antrenor online sau cu un program de pe internet.
  7. Dormi bine. Aceasta este cheia sănătății tale!
  8. Combate stresul cu ajutorul tehnicilor de relaxare. Poți practica meditația sau diferite tehnici de respirație conștientă pentru a scăpa de stres.
  9. Ai grijă cu produsele de îngrijire a pielii care pot fi toxice. Alege produse cât mai naturale. Citește cu atenție etichetele și află mai multe despre componente, înainte de a folosi acel produs.

Pentru a afla cauzele problemelor tale de piele și cum te putem ajuta , programează-te pentru o consultație cu experții de la clinica Grandismedozon (www.grandismedozon.com) din Brașov la numărul de telefon 0732 81 81 81 sau pe office@grandismedozon.com.Copyright © 2020 Grandismedozon. All rights reserved.
Copyright © 2020 Grandismedozon. All rights reserved.