Dr. Andrei Pîrgari

FONDATOR / DR. MEDIC STOMATOLOG

Dr. Andrei Pîrgari

FONDATOR / DR. MEDIC STOMATOLOG

Absolvind facultatea de stomatologie UMF ”Gh. Popa” din Iași în 1999, apoi rezidențiatul și mai târziu doctoratul, a fost interesat în principal de studierea aprofundată a cauzelor sistemice în apariția bolilor în cavitatea orală.


grandismedozon Dr. Andrei Pîrgari

Preocupat de căutarea soluțiilor și tratamentelor cu efect benefic asupra sănătății generale a corpului, a aplicat în practică efectele medicinei bio-oxidative și a creat un concept aparte în tratamentul afecțiunilor cavității bucale, în care accentul principal se pune pe capacitatea de autovindecare a corpului.

Cu mulți ani mai târziu experiența dobândită a fost consolidată printr-un curs postuniversitar Internațional de Perfecționare în Ozonoterapie la Facultatea de

Medicină al Universității Titu Maiorescu din București. Astfel, practica dentară clasică a evoluat și s-a transformat treptat într-o practică holistică, în care pacientului îi este rezervat rolul principal, regăsindu-se în prezent în conceptul Clinicii ”GRANDISMEDOZON”.

Fiind deosebit de impresionat de impactul eliminării focarelor de infecție dentară asupra sănătății persoanei în general, a fost inspirat să-și extindă cunoașterea în domeniul chirurgiei dentare. Astfel, în 2008 a absolvit cu succes Cursul de calificare în Implantologie dentară la Departamentul de Stomatologie, la Prima Facultate de Medicină a Universității Karlova din Praga, Cehia, iar după mai mulți ani de practică a obținut Atestatul de studii complementare în implantologia orală de la UMF ”Gh. Popa” din Iași și Asociația Dentară Română pentru Educație, în urma unui program de masterat de 1 an.

O altă pasiune a Dr. Andrei Pîrgari ține de estetica dentară și de crearea zâmbetului perfect.

Prin obținerea Rezidențiatului Digital Smile Design (DSD) în Madrid, Spania care a deschis perspective revoluționare în crearea zâmbetului perfect, acest protocol inovator a fost incorporat în practica Clinicii ”GRANDISMEDOZON” .

În prezent, activitatea practică în cadrul Clinicii o combină cu implicarea profesională în diverse proiecte, fiind Președinte al Asociației de Oxigen-Ozonoterapie din Republica Moldova, membru al Societății Științifice Române de Oxigen Ozonoterapie din România, membru al Asociaţiei Medicilor Stomatologi din Republica Moldova, membru al Colegiului Medicilor Dentiști, Brașov, România, membru DSD, autor a mai multor lucrări științifice în reviste naționale și internaționale, deținător a patru brevete de invenție și a două certificate de inovator.

Ca membru activ al Institutului gIDE din CA, USA. Dr. Andrei Pîrgari își concentrează practica asupra chirurgiei dento-alveolare și parodontale, regenerării osoase ghidate și implantologiei dentare, efectuării procedurilor de sinus lifting (augmentare sinuzală) și aplicării terapiilor complementare: Oxigen-Ozono terapia, terapia biofotonică a sângelui și vitamino-mineralo terapia.
Copyright © 2020 Grandismedozon. All rights reserved.
Copyright © 2020 Grandismedozon. All rights reserved.