Angelina Zaporojan – Pîrgari

MANAGER / CONSILIER NUTRIȚIE

Angelina Zaporojan – Pîrgari

MANAGER / CONSILIER NUTRIȚIE

Fiind mereu preocupată de menținerea unei stări de sănătate echilibrată pentru ea dar și întreaga ei familie, fiind mama a trei copii, Angelina Zaporojan-Pîrgari a absolvit programul de Nutriție Integrativă pe lângă Universtiatea din New York, USA.Dispune de o experiență de peste 20 ani în managementul organizațiilor cu o bogată activitate în domeniul dezvoltării internaționale activând în cadrul organizațiilor precum OSCE, UNICEF și Consiliul Europei. Este fondatoarea și Președinta de Onoare a Centrului de Drept al Femeilor, organizație pe care a condus-o timp de 9 ani. A fost atrasă de abordarea holistică în oferirea serviciilor în domeniul dreptului, reușind să creeze un serviciu de pionierat în domeniul protecției drepturilor femeilor victime ale violenței în familie în cadrul organizației pe care a condus-o.

Fiind mereu preocupată de menținerea unei stări de sănătate echilibrată pentru ea dar și întreaga ei familie, fiind mama a trei copii, Angelina Zaporojan-Pîrgari a absolvit programul de un an al Institutului de Nutriție Integrativă de pe lângă Universitatea din New-York, USA.

Angelina Zaporojan-Pîrgari consideră că obstacolul principal în menținerea sănătății și stării de bine este generat de mentalitatea și obiceiurile înrădăcinate privind stilul de viață, dar și referitoare la îngrijirea sănătății cuplate cu lipsa conștientizării faptului că fiecare persoană este in primul rând responsabilă de propria stare de sănătate.

Astfel, sănătatea vine nu doar din hrana din farfurie, dar și din apa pe care o consumi, aerul pe

care-l respiri, iubirea din viața ta, activitatea fizică practicată, o carieră în care să te simți realizat, practica spirituală, etc.

Abordarea pe care o promovează la GRANDISMEDOZON se bazează pe bio-individualitate, astfel încât nu există o singură dietă pentru toți. Își propune să exploreze împreună cu clienții săi cel mai potrivit mod de alimentație pentru corpul lor, astfel încât să se simtă minunat cu o dietă creată special pentru ei!

La Grandismedozon, Angelina Zaporojan-Pîrgari este responsabilă de managementul organizației, dar și de partea de consiliere în domeniul Nutriției Integrative.

Această insignă confirmă că deținătorul a absolvit Programul de Instruire pentru Consilieri (Coach) în Nutriție Integrativă, oferit de Institutul de Nutriție Integrativă de la New York, USA. Consilierul în Nutriție Integrativă a studiat și aplică un spectru larg de teorii despre dietă și nutriție, dispunând de deprinderi în mentorat și consiliere (coaching) pentru educarea și ghidarea clienților în scopul luării deciziilor care le vor schimba obiceiurile și rutina cotidiană, rezultând într-o nutriție îmbunătățită, deprinderi nutriționale și de practicare a sportului mai bune, cu impact considerabil asupra bunăstării fizice și psihice și care în final va rezulta într-o stare de sănătate îmbunătățită.
Copyright © 2020 Grandismedozon. All rights reserved.
Copyright © 2020 Grandismedozon. All rights reserved.