Caz parodontita marginală cronică profundă

Caz clinic – NOIEMBRIE 2019

Carmen

Diagnoza: Parodontita marginală cronică profundă

Tratament efectuat: Stomatologie Holistică, Digital Smile Design, Chirurgie Parodontală Regenerativă, Implanturi Dentare, Ozonoterapie, Vitamino-mineralo terapia, Coroane dentare din Zirconiu.

“După 20 de ani pot zâmbi din nou cu încredere!”

“Am fost diagnosticată cu parodontită cu mulți ani în urmă și nu am știut cine mă poate ajuta. Riscam să mă trezesc într-o zi fără dinți, nu mai puteam să vorbesc, nici să mai mănânc ce doream…

Am venit cu încredere la Clinica GRANDISMEDOZON ca să rezolv, ceea ce nu a reușit nimeni înainte. Aici mi-a fost prezentat un protocol de tratamente holistice și am conștientizat că tratarea bolii parodontale înseamnă mai mult decât un simplul tratament stomatologic. Sunt recunoscătoare Dlui Dr. Andrei Pîrgari și Echipei GRANDISMEDOZON și foarte mulțumită de rezultat. Viața mea a revenit la normal, pot să zâmbesc cu încredere, iar toată lumea spune că am re-întinerit! Eu simt că mi-a revenit dantura de la 20 de ani și e minunat!

Recomand cu încredere Clinica GRANDISMEDOZON, aici veți avea parte de o abordare individualizată, bazată pe tratamente holistice și vindecarea corpului ca întreg!”
Testimonial

Toate drepturile asupra imaginilor prezentate pe această pagină aparțin exclusiv GRANDISMEDOZON. Toate cazurile prezentate sunt pacienții tratați la GRANDISMEDOZON, iar toate imaginile și video-urile în care aceștia sunt prezentați sunt realizate și distribuite cu acordul lor. Distribuirea acestora de către terți este interzisă fără acordul explicit al GRANDISMEDOZON.


Alege-ți ziua și ora potrivite,

specialiștii Grandismedozon vor fi lângă tine la fiecare pas.Copyright © 2020 Grandismedozon. All rights reserved.
Copyright © 2020 Grandismedozon. All rights reserved.