Caz edentații multiple

Caz clinic – NOIEMBRIE 2019

Cristian

Diagnoza: Edentații multiple

Tratament efectuat: Stomatologie Holistică, Vitamino-mineralo terapia, Proteză dentară telescopată

“Clinica Grandismedozon mi-a redat zâmbetul și am revenit la o viață socială normală!”

“Pe parcursul vieții am pierdut o mare parte din dinți, nu mai puteam să mănânc aproape nimic, în consecință s-au accentuat și problemele digestive, aveam tendința să mă izolez să mă retrag, eram afectat psihic de lipsa vieții sociale.

Problemele fiind mai complexe, mi-am dorit un tratament integrat, am auzit de dl Doctor Andrei Pîrgari și de abordarea holistică practicată la Grandismedozon fiind o Clinică unică în ceea ce face.

Aici mi-au fost salvați dinții naturali care s-au mai păstrat și mi-a fost propusă o soluție foarte rară dar perfect potrivită pentru mine, care mi-a dat multă energie pozitivă și mi-a redat zâmbetul. Viața s-a schimbat mult în bine, sunt la fel de vorbăreț ca înainte.

Schimbarea a fost atât de vizibilă, încât toată lumea mă întreabă ce am făcut, iar eu recomand cu mare drag Clinica Grandismedozon, mai ales că abordarea holistică a dus în plus și la rezolvarea celorlalte probleme de sănătate și sunt pe calea vindecării întregului corp.

Sunt foarte mulțumit și recunoscător Dlui Doctor Andrei Pîrgari și întregii echipe Grandismedozon pentru profesionalismul și dedicația lor și pentru că viața mea a revenit la normal!”Testimonial

Toate drepturile asupra imaginilor prezentate pe această pagină aparțin exclusiv GRANDISMEDOZON. Toate cazurile prezentate sunt pacienții tratați la GRANDISMEDOZON, iar toate imaginile și video-urile în care aceștia sunt prezentați sunt realizate și distribuite cu acordul lor. Distribuirea acestora de către terți este interzisă fără acordul explicit al GRANDISMEDOZON.


Alege-ți ziua și ora potrivite,

specialiștii Grandismedozon vor fi lângă tine la fiecare pas.Copyright © 2020 Grandismedozon. All rights reserved.
Copyright © 2020 Grandismedozon. All rights reserved.