Ce înseamnă stomatologia holistică? Tu ești în centrul preocupărilor noastre

Într-un secol în care totul este mecanizat, tehnologizat și super-procesat, noi am ales o altă cale. Un drum în care putem să punem în valoare minunile pe care ni le-a oferit natura, așa că vă propunem o întoarcere către profunzimea corpurilor noastre – pentru că în noi se află răspunsul către toate problemele noastre.

Ce înseamnă stomatologia holistică? Tu ești în centrul preocupărilor noastre

Stoma-holistică-blog-3-1200x800.jpg

Într-un secol în care totul este mecanizat, tehnologizat și super-procesat, noi am ales o altă cale. Un drum în care putem să punem în valoare minunile pe care ni le-a oferit natura, așa că vă propunem o întoarcere către profunzimea corpurilor noastre – pentru că în noi se află răspunsul către toate problemele cu care ne confruntăm.

 

O înțelegere a stomatologiei holistice

Alăturarea celor doi termeni oferă o deschidere în ceea ce privește alegerile tale, deoarece presupune o conștientizare a felului în care relaționează toate componentele organismului și cum afectează îmbolnăvirea unuia, întregul corp. De aceea, în clinica Grandismedozon încercăm să oferim informații și tratamente optime pentru a te ajuta să iei decizii care vor îmbunătăți starea de sănătate și vor readuce echilibrul între corp, minte și suflet.

 

În clinica Grandismedozon încercăm să oferim informații și tratamente optime pentru a te ajuta să iei decizii care vor îmbunătăți starea de sănătate și vor readuce echilibrul între corp, minte și suflet.

 

În 1893, în Olanda, medicii au decis implementarea primei instalații pe bază de ozon medical care să dezinfecteze și purifice apa de consum. Datorită efectelor sale benefice în rândul populației, această metodă a fost implementată și în alte orașe europene precum Zurich sau Florența.

 

Ca ramură a medicinei holistice, stomatologia holistică presupune o serie de măsuri pe care le-am implementat și noi, în cadrul clinicii Grandismedozon:

  • Reducerea expunerilor la toxine prin utilizarea materialelor biocompatibile
  • Precauții speciale în îndepărtarea amalgamului
  • Folosirea coroanelor, punților și fațetelor din ceramică monolită sau presată, sau zirconiu
  • Aplicarea ozonoterapiei pentru eliminarea bacteriilor din cavitatea bucală, dar și pentru modularea sistemului imunitar și de oxido-reducere al corpului în lupta cu procesele degenerative
  • Curățarea și scalarea fină cu ajutorul ultrasunetului și Airflow
  • Albirea dinților cu soluții biocompatibile
  • Alternative naturale cu materiale biologic active în tratamentul endodontic (tratament de canale)
  • Tratamente cu concentrații trombocitare autologe/autogene pentru regenerări parodontale și augmentare osoasă
  • Consiliere nutrițională pentru un regim echilibrat

Trasând aceste direcții primare, trebuie să adăugăm că stomatologia holistică nu este o specialitate a medicinei dentare, ci o filosofie care ghidează conduita medicilor care îi îmbrățișează beneficiile.

 

Filosofia Grandismedozon

Pentru noi, medicina holistică înseamnă înțelegerea complexității fiecărui pacient – de la specificațiile estetice, structurale și funcționale ale danturii, până la înțelegerea și tratarea afecțiunilor care au un impact asupra întregului organism.

În cadrul discuțiilor preliminare încercăm să ”feliem” motivele care au generat problemele dentare, și să tratăm cauza. De aceea integrăm în cadrul consultațiilor noastre și părerile avizate ale specialiștilor noștri în ceea ce privește dieta, igiena sau obiceiurile zilnice pe care ar trebui să le schimbăm sau ajustăm pentru îmbunătățirea stării generale.

 

Loiali conceptului de a privi pacientul ca pe o entitate complexă, celebrăm creșterea ratei de succes a manoperelor efectuate.

 

Abordăm noi tratamente a parodontitei sau gingivitei, sau ameliorarea efectelor lor, cu ajutorul unor serii de remedii naturale, iar terapii precum Oxigen-Ozono-Terapia sau Terapia Bio-Fotonică a sângelui sunt doar două din metodele pe care le aplicăm pentru creșterea imunității și diminuarea efectelor bolilor.

Loiali conceptului de a privi pacientul ca pe o entitate complexă, celebrăm creșterea ratei de succes a manoperelor efectuate concomitent cu gradul de mulțumire al persoanelor care aleg să poposească în atelierul nostru de zâmbete.YOUR SMILE COMES FROM WITHIN

Copyright © 2020 Grandismedozon. All rights reserved.
Copyright © 2020 Grandismedozon. All rights reserved.